Skab din egen personlige stil

Der er knald på farverne og smukke mønstre – og hvem synes ikke at det er lidt interessant? Til alle anledning kan du hoppe i en smuk kjole med sans for detaljen og styr på nutidens mode og tendenser. Du finder alt fra tern og prikker til leopard og blomster, så man kan godt sige at der er lidt til enhver smag. Samtidig er der helt sikkert også noget til dig som bare godt kan lide det basic, og som ikke har interesse i at skille sig lidt ud. Der skal være noget til alle og helst ramme bredt. Black Colour kjoler er super-smukke og behagelige kjoler, uden alt for mange stramme steder og korte længder. Der er lange kjoler, midi kjoler, cowboy kjoler, tunikaer, skjortekjoler, kjoler med bindebånd og mange mange flere.

Et brand der brænder for mode og nutidens tendenser.

Black Colour er et dansk brand der siden 2009 har skabt fede og smukke designs. Grundlæggeren Anette Skjødt Larsen fik sin inspiration til tøjet fra hende rejser til Spanien, hvor hun faldt over nogle smukke perlearmbånd og fik derved drømmen og drivet til at starte egen virksomhed og brand. De forhandler lækkert modetøj og trendy accessoires såsom kjoler, bluser, leggins, kimono, strik, tunika, nederdel, tasker, tørklæder, bælter, hårpynt og meget mere. Black Colour har et lidt råt design, med et touch af det feminime og øje for deltaljen.  De har en drøm om at udvikle sig hele tiden, og altid følge de seneste modetrends og det kan vi helt klart sige at de gør! Det er til dig som er den modebevidste kvinde og som der mangler nogle fede og unikke styles til sin garderobe, og til dig som mangler nogle fede accessoires til at fuldende dit look og give dit outfit en ekstra twist.

 

Strikbluser til de lune sommeraftener

De lune sommeraftener er noget af det hyggeligste, samt det at sidde med en lækker strik og et tæppe omkring benene og nyde solnedgangen med mennesker omkring en, man holder af. Det er indbegrebet af en dejlig og mindeværdig aften. Det skal helst ikke ødelægges af at man fryser, så en lækker og smuk strik kan både gøre dig dejlig lun og samtidig give dig et andet udtryk uden at du skal ligne en der bare fylder på for at få varmen. Hyg dig, hold varmen og se fantastisk ud samtidig så er du good to go.

 

Detaljer til håret

Noget Black Colour også forhandler er accessoires i form af hårpynt, halstørklæder, strømper og meget andet. Det er med til at give dit outfit en ekstra twist og giver dig muligheden for at mixe og matche samt at lege med farverne. Det er fedt at være kreativ med sine styles og det kan helt klart være med til at give din dag mere liv og glæde, og måske inspirere andre mennesker på din vej.

 

 

Skab din egen personlige stil
Rul til toppen