En god guide til 2 populære smykker til mænd

Smykker til mænd er lidt stadig ny i den moderne modeverden. I mange år tilbage blev smykker til mænd altid anset for at være for feminine, da kvinder normalt var dem, der brugte ringe og armbånd. Så mænd ville helst undgå smykker af frygt for at blive frataget deres maskulinitet.

 

Nu er det dog blevet moderigtigt for mænd at bruge smykker til shine deres tøjstil mere op. Det at mænd ikke kan bære smykker i dag er falmet med tiden.

 

Selvom de er populære i nutidens verden, er det stadig få mænd, der ved præcis, hvordan de skal style deres stil med smykker. Kloge valg får enhver tøjstil til at give bedre udtryk. Dårlige valg vil på den anden side helt sikkert ødelægge dit look og fremstå som prangende eller upassende.

 

Det er derfor vigtigt at vide, hvad du leder efter, når det kommer til herresmykker. I denne artikel lærer vi dig lidt om de 2 vigtigste smykker til mænd, ringen og armbåndet.

 

 

Herrearmbånd:

Først på listen er armbånd. Armbåndet kan være en god tilføjelse til ethvert outfit. Kombineret med et ur og et par ringe har et herrearmbånd potentiale til at højne hele dit outfit uden at kræve for meget opmærksomhed.

 

 

Herreringe:

 

Ringe er perfekte tilføjelser til ethvert outfit, da de er både subtile og elegante. De kombinerer klasse med minimalisme og arbejder på at fremhæve din stil uden at virke overdrevent fed eller prangende.

 

Højst to eller tre ringe sikrer, at du ikke overdriver for meget. Du skal sikre, at dine ringe også matcher hinanden, uanset om det er med hensyn til materiale, stil eller design, gør det muligt for dig at demonstrere en stilistisk stil til dem, du møder.

 

Når det kommer til materiale, er de fleste ringe til mænd er i rustfri stål, da dette materiale er hårdfør og passer godt til manden som hverdagssmykke. Flere går også over til ædelmetaller som guld og sølv, men dette er mere smykke der kun bruges til festlige lag.

 

Det ultimative material til smykker til mænd er Tungsten, da det er meget hårdt og slidstærkt materiale og kan bruges igen og igen uden at blive ridset. Dette passer bedste til mænd, da de ikke er så interesseret i at tage smykker af når de skal på arbejde – det skal være praktisk med smykker som skal kunne bæres hele tiden.

En god guide til 2 populære smykker til mænd
Rul til toppen