Livets fester

Skal din datter eller søn konfirmeres inden for de nærmeste par år? Så har du garanteret allerede fået datoen og måske er du også begyndt at tænke over, hvor og hvordan festen skal holdes. Måske er den kommende konfirmand også så småt begyndt at glæde sig. Der skal arrangeres en masse og lægges mange planer, men vigtigst at alt, så skal det være en både hyggelig og festlig dag med konfirmandens ønsker i højsæde.

De rigtige rammer

Der er mange måder at fejre konfirmation på. Nogle vælger at holde det hjemme, hvis de har plads, både fordi det i manges øjne er hyggeligere, men selvfølgelig også fordi det er billigere. Der er dog utrolig mange forberedelser ved at holde festen hjemme, hvilket man skal være opmærksomhed på at sætte tid af til. De fleste vil jo gerne have, at både hus og have ser ud fra sin bedste side. Det kræver en del, men man er selvfølgelig også glad for det, når det hele er klar.

En anden mulighed er at holde det i selskabslokale, f.eks. Konferencelokale Sjælland. Her er tale om Danmarks ældste gildesal, der går helt tilbage til Middelalderen og er opført midt i naturen. Det er et utrolig spændende hus, som rummer en historie, der går mange hundrede år tilbage, men samtidig et topmoderne hus, når det kommer til elektronisk udstyr til brug for afholdelse af arrangementer, foredrag, taler, mv. Samtidig er der mulighed for at få forplejning til dit arrangement, så når menuen er aftalt, kan du bare læne dig tilbage og slappe af. Der er også overnatningsmuligheder, hvis du overvejer at invitere dine gæster til fest hele weekenden, eller til nogle af de gæster, der kommer langvejs fra, har de selv mulighed for at booke et værelse.

Konfirmandens store dag

Konfirmationen er en stor dag og den første store fest, hvor konfirmanden er midtpunkt. Både konfirmand, familie og øvrige gæster har gjort sig mange tanker om dagen. Der er overvejelser i forhold til tøjet, både til selve konfirmationsfesten og til Blå Mandag. Så er der borddækningen, som de fleste også gerne vil gøre noget særligt ud af. Valg af duge, servietter, bordkort, blomster, mv. Måske skal der være et særligt farvetema eller en interesse, konfirmanden har, der skal sætte sit præg på bordene.

Husk at nyde dagen

Noget af det vigtigste på konfirmationsdagen er, hvilket også siges til alle brudepar, HUSK at nyde dagen. Det gælder både konfirmanden og konfirmandens mor og far, som nok er dem, der har haft mest travlt. NYD DET!

 

Livets fester
Rul til toppen