GRØN VÆGMALING

Hos Gebenna elsker vi at finde tiden skønneste farver frem, så du kan inspireret. Grøn vægmaling har i mange år været populært, men hvor de grønne vægge i stuen førhen skulle males med en perfekt støvet grøn maling, kan du i dag lege med forskellige nuancer, blandt andet er olivengrøn vægmaling et sikkert hit; med denne skaber du et roligt og harmonisk look, uden at farven bliver for kraftig. Er du derimod klar til at der kommer lidt ekstra knald på farverne? Prøv at male en væg med en smuk flaskegrøn maling – du vil ikke fortryde det!

Køb Støvet Grøn maling hos Gebenna

Grøn findes i mange nuancer, og naturen tilbyder uendelige inspirationsmuligheder. Eukalyptus er en naturlig grøn nuance som både skaber en følelse af ro og fordybelse. Eukalyptustræet forbindes med dets beroligende duft, samt at det er Koalabjørnens favorit-snack. Eucalyptus er en blå-grøn vægfarve, men den er mere blå i tonen, end de fleste andre grønne farver. Den har sølvfarvede, grå og blå undertoner, hvilket skaber en følelse af fred, ungdom og virker opkvikkende


Olivengrøn maling til mange formål

Olivengrøn, Khaki, Militærgrøn. Hvor denne grønne farve historisk er blevet brugt for at få mennesker og dyr til at falde ind i ét med naturen, anvendes den grønne farve i dag til at skille sig ud, inden for modeverdenen. Den olivengrønne nuance løber fra den lyse chartreuse-grønne farve, til en sart og bleg olivenfarve.

Den grønne farve symboliserer naturen, livet, sikkerhed, håb og forår – begyndelsen på noget nyt. Grøn er også den anden mest populære farve blandt mennesker, hvor blå har en førsteplads.

Maling i grønne farver

Vidste du at det menneskelige øje er særligt sensitivt over for farven grøn, og derfor kan vi differentiere mellem mange flere grønne nuancer, end nogen anden farve? Grøn ligger i midten af lysspektrummet, hvilket gør at den virker så beroligende for os. Vores øjne ska ikke anstrenge sig for at kunne se den.

En grøn vægfarve er meget alsidig når du skal indrette med den. Du kan sammensætte den med neutrale toner, såsom en nude-rosa.

Grøn maling er ikke bare en grøn vægfarve

Når du har ledt efter grøn maling til væg har du sikkert opdaget, at grøn ikke bare er grøn. Der findes et væld af forskellige nuancer og toner: Fra en kølig blå grøn maling som går helt over i en irgrøn maling, til en klar og næsten skrigende limegrøn maling; Den bløde og varme grå grønne maling skaber en lækker og hyggelig følelse, hvor en sart mintgrøn maling skaber et lyst og friskt rum. Er du ikke vild med pangfarver såsom turkis grøn maling, så er de mere naturlige nuancer såsom salvie grøn, pastel grøn eller umbra grøn maling måske mere et valg for dig

GRØN VÆGMALING
Rul til toppen