Smart Københavner cyklist? Undgå sovende hænder når du cykler

Hvis du bor i København og studerer, arbejder eller lignende, er du sandsynligvis cyklist. Byen er den bedste i verden til at komme rundt på cykel, på grund af alle de skønne cykelstier og den sikre trafik.

Det er billigt, hurtigt, smart og sundt, og der er næsten ingen argumenter imod ud over dovenskab.

Det skulle da lige være i vinterhalvåret, hvor kulden kan være så modbydelig, at man simpelthen ikke kan få sig selv til at stige op på cyklen. Så er det godt, der er noget, der hedder cykelhandsker.

Tilpas dig årstiderne med cykelhandsker

Der burde ikke være noget i vejen for at have cykelhandsker på dig, når du tager ud. Også selvom du måske ikke altid har brug for dem.

Når kulden kommer, er det bare rart at have muligheden for at pakke hænderne ind i nogle smarte handsker med godt greb. Gå derfor ud og køb nogle gode cykelhandsker i din nærmeste cykelhandler, eller find dem på nettet.

At bruge handsker gør cykelturen mere optimal. Selv hvis der ikke er bidende koldt, udsættes fingrene for meget kølig og frisk luft.

Du oplever typisk at have røde hænder og også gerne tør hud, når du er cyklet langt. Når du har høj fart på, skaber du jo din egen modvind.

Bliv glad for den sunde løsning

Hvis du er en af dem, der til tider kan have svært ved at tage sig sammen til at vælge cyklen, er du langt fra den eneste.

Når man har det sådan, at man hellere vil tage offentlig transport eller en taxa, så leder man altid efter en undskyldning for ikke at cykle. Kulden er bare en af disse undskyldninger. Det kan også være, at der er for langt.

Derfor er løsningen selvfølgelig ikke bare at ordne disse enkelte ’problemer’, men at ændre på noget mere grundlæggende, nemlig din egen indstilling til cyklen. Det gælder om at blive glad for at cykle.

Det kan minde om, når man først begynder at løbetræne, eller når et barn skal lære at blive glad for at gå i bad. Det er noget, du ved, du burde gøre, men som du i hvert enkelttilfælde har lyst til at undgå.

En af de oplagte måder at ændre på denne indstilling er ved at ændre på udstyret. Anskaf dig en god cykel og noget godt udstyr, en god hjelm, et par lækre cykelhandsker og alt, hvad du ellers skal bruge.

Smart Københavner cyklist? Undgå sovende hænder når du cykler
Rul til toppen